Brasiliansk jiu-jitsu

Nyheter

Gradering

  Stort Grattis till Tilda, Vincent, Theo till sina nya bälten och Clara, Max, Lorent, Emil, Wilmer och William till sina nya sträck! Jätte bra jobbat! OSS  

Läs mer

Sommar!

Sommaruppehåll! Vi kommer träna lite olika tider under sommaren så vill man komma och testa så är det bäst att ringa eller maila innan för att få reda på vilken tid eller dag vi kör. Vi kommer starta ordinarie tider igen vecka 32. Hoppas alla får en helt underbar sommar med BJJ och sommarhäng.   […]

Läs mer

Gradering!

Nya bälten i Mjölby! Onsdagen hade med sig en stor överraskning för medlemmar i Mjölby Fit BJJ TMW. Det blev 3 nya blå bälten och 2 nya grå/vita bälten i klubben och flera lovande elever fick en gradering.

Läs mer

Onsdag träning.

Lite skön onsdagsträning i klubben.

Läs mer

Ny samarbetspartner.

Vår nya samarbetspartner.

Läs mer

Måndagar

Då slänger vi in en träningsdag till. Måndagar 19:00 – 20:30. Lets roll!

Läs mer

Justerade tider Söndagar 18:00 – 19:30

Ändrade tider på söndagar, nya tider är 18:00 – 19:30.

Läs mer

Junior BJJ

Läs mer

Öppnar igen!

Ny lokal och nya tider. Söndagen den 4e februari öppnar vi i vår nya lokal för träning. Vi finns nu på Hällebygatan 13. De nya tiderna är, Onsdag 19:00 – 20:30 Söndag 19:00 – 20:30 Den sista halvtimmen är frivillig för barn.

Läs mer

Gradering

Några nya vita sträck har delats ut =) Vi tackar våran tränar Martin för en utmärkt träning som gav oss våra graderingar.

Läs mer